Getuigen gezocht van woningoverval

woensdag 1 februari 2017

Milsbeek - De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een overval op een woning aan de Helweg dinsdagavond. De recherche is een onderzoek gestart.

Rond 03.00 uur trof de bewoner bij thuiskomst zijn partner in de eigen woning aan. Uit eerste onderzoek is duidelijk dat rond 24.00 uur dinsdagavond twee onbekende mannen in donkere kleding toegang kregen tot de woning. Zij hebben de bewoonster overmeesterd en vervolgens geld en sieraden weggenomen. Daarna zijn ze er in onbekende richting vandoor gegaan en lieten het slachtoffer achter in de woning. Het slachtoffer heeft ter plaatse een medische controle gekregen van ambulancepersoneel.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn afgelopen nacht gestart met een sporenonderzoek in en rondom de woning aan de Helweg. Daarnaast zal er door agenten in de loop van de woensdag een buurtonderzoek worden gehouden.

De politie zoekt daarnaast in het bijzonder getuigen die meer informatie kunnen geven over de twee onbekende mannen die rond 23.00 uur dinsdagavond de woning betraden. Wellicht hebben getuigen rond dit tijdstip bijzonderheden opgemerkt aan de Helweg, die van belang kunnen zijn voor het politieonderzoek. Zij kunnen zich melden via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oeffelt | 112 alarmeringen Oeffelt | Goedkoop Tanken in Oeffelt | Supermarkten in Oeffelt | Weerbericht Oeffelt